Marktinfo Drechtsteden

BEDRIJFSRUIMTEMARKT

Binnen de regio Drechtsteden is een min of meer gezonde markt voor bedrijfsmatig vastgoed. Met name voor bedrijfsruimten kan algemeen worden gesteld dat de vraag afgelopen jaren weer sterk toeneemt. Deze ontwikkeling zorgt voor een forse opname van bedrijfsruimten door de markt, waar in sommige segmenten zelfs van schaarste kan worden gesproken. Met name de beschikbaar komende 'natte kavels' zijn schaars en geliefd, mits bruikbaar.

KANTORENMARKT

De vraag naar kantoorruimte is matig, en beperkt zich in de regel tot aanvullende, ondergeschikte kantoorruimte welke bij bedrijfsruimte benodigd is. De opname van kantoorruimte is beperkt. Het aanbod betreft voornamelijk kantoorruimte als onderdeel van een groter gebouw. Er is beperkt of geen aanbod in solitaire kantoorgebouwen.

WINKELMARKT

Ondanks een flinke toename van de online detailhandelsbestedingen en het feit dat veel winkeliers hun deuren moesten sluiten, had de verhuur en verkoop van winkels hiervan vreemd genoeg weinig hinder. De markt werd opnieuw gekenmerkt door een levendige vraag naar winkelruimten, waarbij de opname in 2019 zelfs hoger was dan het jaar ervoor.

Jarenlange ervaring in de omgeving

Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt.

omgeving.jpg
waltmann-team-bog.jpg

Onze specialisten

We gaan altijd een stap verder dan u verwacht. Daarbij leggen we de lat hoog voor uw eindresultaat. Van het eerste contact tot de oplevering van het object: het complete plaatje. Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt. Met ons deskundige advies helpen we u op alle vlakken.

Maak kennis met ons team

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie? Dan komen we graag met u in gesprek. Vul onderstaande gegevens in en dan bespreken we graag de mogelijkheden tijdens een kopje koffie.

mok
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
10:12