Unieke vergaderlocatie aan de Maas

Unieke vergaderlocatie aan de Maas

15 april 2020

Aan de Wolwevershaven 9 in Dordrecht bevindt zich het Dordts Patriciershuis | Museum aan de Maas. Bezoekers krijgen hier een indruk hoe de gegoede burgerij en hun bedienden eind achttiende eeuw woonden. De authentieke stijlkamers in het huis zijn ingericht met originele meubels in Lodewijk XVI-stijl en kunstvoorwerpen uit die tijd.

Het Dordts Patriciërshuis | Museum aan de Maas leent zich ook uitstekend voor stijlvol vergaderen met een uniek uitzicht op het drukst bevaren drierivierenpunt in Nederland. In deze historische omgeving kunt u uw vergaderpartners en relaties ontvangen. U leidt hen via een lange gang naar de eetkamer waar u met een klein gezelschap samenkomt.

Wilt u uw gasten verrassen? Kies dan voor de Maaskamer. Deze ronde zaal biedt uitzicht op het drierivierenpunt. U ziet Zwijndrecht en Papendrecht aan de overkant liggen en kunt zich laten inspireren door de bedrijvigheid op het water.

Het Dordts Patriciërshuis | Museum aan de Maas, biedt u zodoende een bijzondere locatie voor vergaderingen, kleine recepties en besloten bijeenkomsten. U kunt dit tevens combineren met een lunch, diner of receptie.

Dordts Patriciërshuis |Museum vaan de Maas

Wolwevershaven 9

3311 AV Dordrecht

T: (078) 843 87 46

E: info@dordtspatriciershuis.nl

I: www.dordtspatriciershuis.nl

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
19:27