Nieuw kantoor voor Bouwonderneming Stout en Herkon in Sliedrecht!

Nieuw kantoor voor Bouwonderneming Stout en Herkon in Sliedrecht!

19 mei 2022

Eind januari zijn Bouwonderneming Stout en Projectontwikkelaar Herkon vanuit Hardinxveld-Giessendam verhuisd naar hun nieuwe kantoor gelegen aan het Stationspark in Sliedrecht. Het nieuwe moderne kantoor is centraal gelegen op het stationspark II, tegenover het NS station.

Stout en Herkon zetten hiermee de volgende stap als bouwer en ontwikkelaar. De verhuizing werd ingegeven door de groei die beide bedrijven de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Niet alleen zijn projecten groter en complexer geworden, ook de groei op het personele vlak vraagt om een ruimere en professionelere werkomgeving.

Ad van Herk (directeur/eigenaar): ''Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe huisvesting; geen standaard kantoor, maar een absolute eyecatcher langs de A15! Ons nieuwe pand heeft een geheel eigen en unieke uitstraling met veel glas en licht, passend bij onze visie 'Mensen voor gebouwen'. We hebben een prettige werkomgeving gecreëerd voor onze mensen, met een gebouw dat helemaal voldoet aan de eisen van nu en klaar is voor de toekomst.'' 

Herkon en Bouwonerneming Stout waren zelf verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de realisatie van het pand. Architectenbureau RoosRos tekende voor het ontwerp van de nieuwe huisvesting.

Het nieuwe kantoor laat zich omschrijven als een luchtig en zwevend gebouw met drie lagen. De grote overstekken versterken en karaktariseren het ontwerp. Het pand ademt een paviljoenachtige sfeer, is lekker licht en heeft een transparante uitstraling. Grote vides en glasgevels laten het daglicht doordringen tot diep in het gebouw. Het is een duurzaam kantoor met energiebesparende en opwekkende maatregelen

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
16:33