Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

19 mei 2022

Het nieuwe jaar is al weer een tijdje aan de gang. Het eerste kwartaal zit er op en we kijken terug op een positief vastgoed jaar van 2021. Het nieuwe jaar 2022 is echter opgeschrikt door de situatie in de wereld, waarbij de verwachting voor het vastgoed desondanks positief gestemd blijft. Het feit dat er veranderingen zijn, houd je ook scherp en oplettend. Wij zijn in ieder geval klaar voor de toekomst. 

Zo kijken we al uit naar het eind van het jaar. Als alles volgens planning verloopt kunnen we dan intrek nemen in ons nieuwe onderkomen in bedrijfsverzamelgebouw 'Karakter'op het businesspark Amstelwijck. Een mooie ontwikkeling voor ons als Waltmann Bedrijfshuisvesting. Ook wat ons werk betreft hebben we geen reden tot klagen. 

Zo wordt er van onze diensten gelukkig ruimschoots gebruik gemaakt. Een feit dat tot tevredenheid stemt en hoop geeft voor de toekomst. Zoeken naar kansen en mogelijkheden. En het leveren van meerwaarde aan de klant. Het is niet meer alleen verkopen of verhuren maar ook adviseren en vooral zoeken. Dit omdat het aanbod in de markt klein is en de vraag groot.

Waltmann Bedrijfshuisvesting staat er dus goed voor. Een gegeven waar we hard voor werken. Vanuit de gedachte dat wij 'uw meerwaarde' zijn, kunt u bij ons terecht voor alle (rand)zaken die met bedrijfshuisvesting te maken hebben. Met oog voor de toekomst van uw bedrijfsactiviteiten. 

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
15:53