Bij Spek & Bonen draait alles om proeven en genieten!

Bij Spek & Bonen draait alles om proeven en genieten!

03 maart 2020

De redactie van dit magazine had een afspraak in Sliedrecht. Als plek van samenkomst was gekozen voor Grandcafé Spek & Bonen, goed bereikbaar in het centrum aan de Kerkbuurt. Het was een verrassende binnenkomst. Het interieur bestaat uit authentieke en industriële aspecten en zorgt onmiddellijk een warme en gastvrije sfeer. Voor de ‘vergadering’ moesten we boven zijn. Ook hier kwamen we in een mooie en fraai ingerichte ruimte, zeer geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, o -site meetings, bedrijfsfeesten, productpresentaties, persconferenties, lunches, diners, feesten, en n, teveel om op te noemen.

De medewerker van dienst in deze ruimte had zijn zaakjes prima voor elkaar. Alles was piek jn in orde gebracht voor de gasten. Dat vonden ook de overige deelnemers die bij de afspraak aanwezig waren. Zo’n ruimte en trendy inrichting hadden we niet verwacht was de algehele mening. De catering en verzorging waren eveneens uitstekend in orde. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Spek & Bonen zeer regelmatig gasten uit het bedrijfsleven mag ontvangen voor zakelijke bijeenkomsten.

En dan hebben we het nog niet eens over het fraaie terras gehad. Het was er geen weer voor, maar we kunnen ons voorstellen dat het ook hier goed toeven is. Spek & Bonen is een aanrader, voor zomaar en drankje, of om lekker te eten en dus ook voor een zakelijke bijeenkomst. U wordt sowieso gastvrij ontvangen door eigenaar Dennis Speksnijder of één van zijn medewerkers.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
19:31