Actueel bij Waltmann

[VERKOCHT] • Reeweg Oost 123 te Dordrecht


In een voormalig schoolgebouw aan de rand van het centrum van Dordrecht heeft onlangs een volledige transformatie plaatsgevonden. Binnen het gebouw zijn 50 wooneenheden gecreëerd. Alles heeft een moderne uitstraling maar in de authentieke sfeer. Binnen het gebouw was nog 1 onbenoemde ruimte en deze is verkocht waar de koper deze ruimte gaat aanpassen om er zelf in de gaan wonen.

[VERHUURD] • Industrieweg 47c te Sliedrecht


Binnen een bedrijfsverzamelgebouw op het oude bedrijventerrein van Sliedrecht aan de Industrieweg is verhuurd een bedrijfsunit ter grootte van ca. 85 m² begane grond met een entresolvloer van ca. 50 m². Het verzamelgebouw is ontwikkeld in 2010 en heeft een moderne hedendaagse uitstraling.

[VERHUURD] • Aventurijn 194 te Dordrecht


Op het bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht is deze bedrijfsunit gelegen. Deze bedrijfsunit bestaat uit een bedrijfsruimte begane grond en een kantoorruimte op de volledige verdieping. Aan de voorzijde zijn een tweetal parkeerplaatsen aanwezig. Begane grond heeft een oppervlakte van ca. 65 m² en de verdieping is gelijk met de begane grond ca. 65 m².

Everybody Appie?


Het leven zonder smartphone is haast niet meer denkbaar. Communicatie via WhatsApp is inmiddels al lang niet meer beperkt tot de privésfeer; ook zakelijk wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van deze snelle manier van communiceren.

Verborgen gebreken bij aankoop woning


Elke ondernemer koopt ook weleens een woning. Let daarom op het volgende. De huidige woningmarkt is een verkopersmarkt. Voor bijna iedere aangeboden woning, zeker in de Randstad, melden zich nu meerdere gegadigden.

Teamwork boven alles


Enthousiast, ambitieus en professioneel. Dat is Joraline Wielders ten voeten uit. De jonge onderneemster (27) neemt binnenkort haar eigen bedrijfsruimte in gebruik op Dordtse Kil 3 om met ptjoraline.nl haar ideeën over alles met en rond personal training verder uit te breiden.

Prijzen commercieel vastgoed in de lift


In de eerste helft van 2018 zijn de prijzen van bedrijfsruimten en kantoren met respectievelijk bijna 7 procent en 5 procent gestegen ten opzichte van 2017.

Ruimte om te groeien


De verbouwing is nog in volle gang tijdens het interview met Gertjan van Ravenswaaij en Jan Blokland van bemiddelingsbureau Werken met Passie.

De vastgoedmarkt is aan het vernieuwen


Tien jaar geleden begon in de Verenigde Staten de bankencrisis met financieel, economische gevolgen die over de gehele wereld voelbaar waren. Nederland niet uitgezonderd.

[VERHUURD] • Voorstraat 45 te Dordrecht


In de historische binnenstad van de gemeente Dordrecht ligt deze gerenoveerde winkelruimte aan het noordelijke gedeelte van de Voorstraat 45. De ruimte zal worden gebruikt als winkelruimte in sportartikelen en het geven van vakinhoudelijke workshops. Door verhuurder is deze ruimte voor het in gebruik nemen door huurder volledig gerenoveerd.

[VERKOCHT] • Langestein 110 - 111 te Hendrik Ido Ambacht


Binnen het hoogwaardige kantoorgebouw 'Park Langestein' dat is verdeeld in verschillende appartementsrechten, is een kantoorappartement verkocht gelegen op de eerste verdieping. Het gebouw kenmerkt zich door een zeer hoogwaardig afwerkings- en voorzieningenniveau met een spectaculaire ontvangsthal en een uitstekende bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een tankstation, een McDonald’s en een restaurant. Voorts is het gebouw gerealiseerd in een parkachtige setting waardoor er sprake is van een prettige werkomgeving waar ruimte is om even te wandelen of een broodje te eten. De oppervlakte is ca. 316 m2 met 7 parkeerplaatsen.

[VERHUURD] • Van Hennaertsweg 7a te Alblasserdam


In dit moderne gebouw dat grotendeels in gebruik is door de eigenaar Industrielicht is een deel van de kantoorruimte op de tweede verdieping verhuurd. De oppervlakte is ca. 200 m2 en geeft een prachtig uitzicht over de op en afritten van en naar Rijksweg A15. De huurder was op zoek naar een goed bereikbare locatie vanwege meerdere vestigingen in het land. Dat is voor de huurder gelukt. De kantoorruimte bestaat uit drie separate kantoorkamers met een eigen pantry, en gezamenlijke toiletgroep. Aan de voorzijde van het gebouw zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen. Een must voor iedere gebruiker is het goed kunnen parkeren.

[VERKOCHT] • Admiraalsplein 401 - 421 te Dordrecht


In opdracht van onze vaste opdrachtgever gemeente Dordrecht hebben we verkocht in verhuurde staat een complet commerciële plint aan het Admiraalsplein te Dordrecht. Deze plint bestaat uit totaal 13 units waarvan een aantal zijn samengevoegd en een aantal zelfstandig zijn gebleven. De hoofdzaak van de bedrijfsactiviteiten is zorggerelateerd.

[VERHUURD] • Stellingmolen 195 te Papendrecht


Ook voor kleinschalige bedrijfsruimte zijn we inzetbaar als bedrijfsmakelaar. Zo is deze bedrijfsruimte ook verhuurd. In opdracht van woningbouwvereniging Woonkracht 10 heeft Waltmann Bedrijfshuisvesting deze transactie tot stand gebracht.

Copyright © 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting