Actueel bij Waltmann

[VERKOCHT] • Matena te Papendrecht


Aan de Matena te Papendrecht aan de rand van het bedrijventerrein ‘Oosteind’ zijn elf nieuwbouw bedrijfsunits en twee bedrijfs-/kantoorunits gerealiseerd. Alle units met en afmeting van ca. 140 m2, verdeeld over twee bouwlagen, per unit, zijn verkocht voordat de bouw is gestart. Een mooie mix van eindgebruikers is vanaf het tweede kwartaal van 2019 te units zullen betrekken. Een mooie samenwerking tussen opdrachtgever en Waltmann Bedrijfshuisvesting waarbij dit project is gerealiseerd.

[VERHUURD] • Lelystraat 33c Sliedrecht


Een nieuwbouw bedrijfsunit van circa 140 m² verdeeld over 2 bouwlagen op een afsluitbaar terrein, gelegen aan de Lelystraat op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht. De unit maakt deel uit van een nieuwbouw bedrijfsverzamelcomplex van totaal 18 bedrijfs-/kantoorunits.

[VERHUURD] • Kade 52 Hardinxveld Giessendam


Op een prominente locatie. Direct aan de rijksweg A15 is deze kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van een kantoorverzamelgebouw. Dit gebouw is gelegen op bedrijventerrein Langeveer te Hardinxveld-Giessendam. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 276 m² met 6 eigen parkeerplaatsen. Deze kantoorruimte maakte geen deel uit van onze portefeuille maar gezien de relatie met de belegger toch een huurovereenkomst tot stand gebracht. Huurperiode 3 jaar met 3 optiejaren.

[VERKOCHT] • Lelystraat 120a Sliedrecht


Deze locatie kan onder het kopje een snelle transactie. Binnen een week verkocht nadat de locatie op internet zichtbaar was. Een op een hoek gelegen multifunctionele bedrijfsruimte (totaal ca. 150 m²) met bedrijfsruimte begane grond en entresolvloer ten behoeve van extra magazijnruimte en kleine kantoorruimte. Deze bedrijfsruimte is voor diverse doeleinden geschikt. Vorige huurder had de huurovereenkomst beeindigd en eigenaar had de wens tot een snelle verkoop. Dat is gelukt. Mede doordat de koper werd beleid door Moker Vastgoed uit Sliedrecht. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens de eigenaar en bracht deze kooptransactie tot stand.

[VERHUURD] • Provincialeweg 30a Dordrecht


Ook deze locatie kan onder het kopje een snelle transactie. Binnen een week verhuurd nadat de locatie op internet zichtbaar was. In een landelijke omgeving gelegen bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 375 m². Bestemming puur opslagruimte vanwege de beperkte voorzieningen. Geweldige locatie daar de gebruiker dichtbij woont. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens de particuliere belegger en bracht deze huurtransactie tot stand.

[VERHUURD] • Markettenweg 4a Dordrecht


Een zelfstandige bedrijfsruimte gelegen op de begane grond van een wooncomplex. De bedrijfsruimte is voorzien van een toilet, kantoor, buitenruimte, openslaande deuren, vloer voorzien van betontegels en verlichting.

[VERHUURD] • Overtoompassage 12 Papendrecht


Als een winkelcentrum goed is profiteert daarvan een belegger gezien als een winkelruimte leeg komt het niet al te lang duurt voordat deze weer is verhuurd. Een complete winkel-/commerciële ruimte (ca. 317 m²) direct gelegen naast de entree van supermarktketen ‘Lidl’ en entree van de parkeergarage ‘Overtoom’ in winkelcentrum ‘De Meent’ te Papendrecht. Het naastgelegen winkelaanbod bestaat o.a. uit Lidl en diverse kleinere lokale winkels.

[VERKOCHT] • Langesteijn 100 H.I. Ambacht


In een hoogwaardig modern kantoorgebouw werd aangeboden een compleet luxe kantoorappartement met een oppervlakte van ca. 585 m². In de parkeergarage zijn 9 parkeerplaatsen beschikbaar. Dit gebouw is gelegen direct aan de op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en is een zeer representatief kantoorgebouw. Een mooie transactie waarbij het geweldig is om met partijen samen te werken (koper en verkoper) met het gelijke doel, een verkoop tot stand brengen. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens verkoper Stichting MEE en bracht deze verkooptransactie tot stand.

[VERHUURD] • Pieter Zeemanweg 95 te Dordrecht


Een van de de twee geschakelde bedrijfsobjecten (rechterzijde) is verhuurd. Het gecombineerde bedrijfsobject bestaat uit een kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen met een bedrijfsruimte. Zowel de kantoorruimte als de bedrijfsruimte beschikken over een volledig voorzieningenniveau. Zo is de bedrijfsruimte o.a. uitgerust met een monoliet afgewerkte betonvloer (maximale vloerbelasting 2.000 kg/m2), bovenloopkraan (maximaal draagvermogen 2.5 ton) en bedraagt de vrije hoogte 6,2 meter. Op eigen terrein zijn 2 gemarkeerde parkeerplaatsen aanwezig. Aan de voorzijde van het object zijn tevens 6 openbare parkeerplaatsen aanwezig op gemeentegrond. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens een particuliere belegger en bracht deze transactie tot stand.

[VERHUURD] • Lelystraat 25a te Sliedrecht


In het nieuwbouw complex dat recent is gerealiseerd aan de Lelystraat 25 - 33 te Sliedrecht is verhuurd een op een hoek gelegen bedrijfsunit waarvan de oppervlakte is verdeeld over twee bouwlagen en is ca. 140 m² met twee parkeerplaatsen. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens een particuliere belegger en bracht deze huurtransactie tot stand.

[VERHUURD] • Zirkoon 220-226 te Dordrecht


Ten behoeve van een particuliere belegger is door Waltmann Bedrijfshuisvesting verhuurd een viertal bedrijfsunits die onderdeel uitmaken van het in ontwikkeling zijnde bedrijfsverzamelgebouw ‘De Diamant’, gelegen op bedrijventerrein Kil III in Dordrecht. Deze bedrijfsunits zijn volledig zelfstandig en zijn aan vier individuele gebruikers verhuurd.

[VERHUURD] • Ketelweg 57 te Papendrecht


Een bedrijfsruimte dat deel uit maakt van een grootschalige bedrijfsverzamelcomplex dat is gelegen op bedrijventerrein Oosteind te Papendrecht. Het gehele complex bestaat uit zeventien units, allen bestaande uit een bedrijfsruimte in combinatie met een kantoorruimte variërend van grootte. De bedrijfsruimte is zowel geschikt voor opslag- als productiedoeleinden. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 840 m² bedrijfsruimte met ca. 72 m² kantoorruimte.

[VERKOCHT] • Reeweg Oost 123 te Dordrecht


In een voormalig schoolgebouw aan de rand van het centrum van Dordrecht heeft onlangs een volledige transformatie plaatsgevonden. Binnen het gebouw zijn 50 wooneenheden gecreëerd. Alles heeft een moderne uitstraling maar in de authentieke sfeer. Binnen het gebouw was nog 1 onbenoemde ruimte en deze is verkocht waar de koper deze ruimte gaat aanpassen om er zelf in de gaan wonen.

[VERHUURD] • Industrieweg 47c te Sliedrecht


Binnen een bedrijfsverzamelgebouw op het oude bedrijventerrein van Sliedrecht aan de Industrieweg is verhuurd een bedrijfsunit ter grootte van ca. 85 m² begane grond met een entresolvloer van ca. 50 m². Het verzamelgebouw is ontwikkeld in 2010 en heeft een moderne hedendaagse uitstraling.

[VERHUURD] • Aventurijn 194 te Dordrecht


Op het bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht is deze bedrijfsunit gelegen. Deze bedrijfsunit bestaat uit een bedrijfsruimte begane grond en een kantoorruimte op de volledige verdieping. Aan de voorzijde zijn een tweetal parkeerplaatsen aanwezig. Begane grond heeft een oppervlakte van ca. 65 m² en de verdieping is gelijk met de begane grond ca. 65 m².

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting