Actueel bij Waltmann

[VERKOCHT] Visschersbuurt I Papendrecht


Een aan een binnenwater gelegen vrijstaande bedrijfslocatie (totaal ca. 835 m²) bestaande uit een bedrijfsruimte dat verdeeld is in een souterrain, werkplaats, showroom en inpandige kantoorruimte met een naastgelegen verhard buitenterrein gelegen met kade muur aan het binnenwater. Deze locatie met bedrijfsbestemming ligt aan de rand van een woongebied.

[VERHUURD] Sophiapromenade 18 HI Ambacht


Een zelfstandige winkelruimte van ca. 123 m². Deze winkelunit is gelegen in het hoogwaardige en complete winkelcentrum ‘Hoog Ambacht’ in de nieuwe woonwijk ‘De Volgerlanden’ te Hendrik Ido Ambacht. Er is sprake van een gevarieerd en compleet winkelaanbod met o.a. een Plusmarkt, Dirk van den Broek, Blokker en Kruidvat.

[VERHUURD] Zirkoon 234 Dordrecht


Een recent opgeleverde bedrijfsobject bestaat uit circa 206 m2 bedrijfsruimte in combinatie met circa 45 m2 kantoorruimte (verdieping). De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van bouwfase 1 van nieuwbouwproject 'Diamant' aan de Zirkoon, op bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht.

[VERHUURD] Kubus 150-170 Sliedrecht


Een zelfstandige kantoorunit (ca. 191 m²) gelegen op de begane grond die deel uit maakt van een kantoorverzamelgebouw gelegen op een zichtlocatie richting de rijksweg A15. Deze kantoorruimte heeft enige tijd in de markt als te huur beschikbaar gestaan echter uiteindelijk toch door een plaatselijk ondernemer in gebruik genomen.

[VERHUURD] Spuiboulevard 438 Dordrecht


Het betreft hier een op een hoek gelegen kantoor annex commerciële ruimte (ca. 294 m²). De ruimte maakt deel uit van het complex “De Groote Sluys Poort”. Het object heeft een eigentijdse bij de omgeving passende uitstraling. Aan de zuidzijde, achterzijde, is een deels ontsloten stadstuin gerealiseerd.

[VERKOCHT] Nijverheidsweg 20 Heinenoord


Het betreft de linker bedrijfsruimte (totaal ca. 1.061 m²) van de twee geschakelde bedrijfsobjecten. De bedrijfsruimte bestaat uit een entree, kantine ruimte en facilitaire ruimte op de begane grond en een kantoorruimte op de eerste verdieping. Aan de achterzijde is een ruim opgezette bedrijfsruimte met entresolvloer aanwezig.

[VERHUURD] Vlietstraat 5-7 Hardinxveld Giessendam


Het betreft hier een tweetal zelfstandige kantoorunits (totaal ca. 80 m²) gelegen op de begane grond onder een appartementencomplex. De units zijn uitstekend afgewerkt en zijn gebruiksklaar opgeleverd. Voor huurder is deze huurovereenkomst een grote stap.

Ondernemers met eenmanszaak ook privé aansprakelijk


De privé aansprakelijkheid van de ondernemer in een eenmanszaak liegt er niet om. Gaat u zakelijk failliet, dan bent u ook privé failliet. U bent privé met uw hele vermogen aansprakelijk. Als u in gemeenschap van goederen getrouwd bent, dan vallen de bezittingen van uw partner daaronder. Zelf de spaarrekeningen van uw minderjarige kinderen zijn niet veilig voor de schuldeisers. Huwelijkse voorwaarden kunnen u (gedeeltelijk) behoeden voor een hoop ellende.

Nederlandse markt voor commercieel vastgoed houdt wind in de rug


De Nederlandse markt voor zakelijk vastgoed heeft wederom een goed jaar achter de rug. Het beschikbare aanbod van bedrijfsruimte liet een verdere daling zien en de vraag naar kantoor- en winkelruimte bleef op niveau. Vooral de grote vraag naar logistiek vastgoed viel op.

Wacht niet te lang met zoeken


Hans van Andel is allang blij dat de economie weer op volle toeren draait. Dat betekent werk aan de winkel. De vraag naar bedrijfsvastgoed groeit nog steeds, maar dat heeft ook zo zijn neveneffecten. Over vraag en aanbod naar bedrijfspanden bijvoorbeeld. Wacht niet te lang met het zoeken naar een nieuw pand, is dan ook zijn boodschap.

De vooruitziende blik van een huurder


'Regeren is vooruitzien’, is een bekend gezegde dat niet alleen opgeld doet voor politici. Ook voor ondernemers is een vooruitziende blik op de toekomst onmisbaar. Maar zonder een glazen bol is het moeilijk om te weten hoe de wereld over een jaar, over vijf jaar of over tien jaar draait. Laat staan dat je als ondernemer weet of je dan nog over voldoende, of misschien juist wel teveel, vierkante meters beschikt. En wat als dat niet het geval is?

[VERHUURD] Opaal 100 Dordrecht


Een vrijstaand, multifunctioneel gecombineerd bedrijfsobject (totaal ca. 1.344 m²) bestaande uit 3 bouwlagen kantoorruimte en een bedrijfshal voorzien van 2 elektrische overheaddeuren en tevens 2 loadingdocks, aansluitend een door verhuurder aangelegd buitenterrein.

[VERHUURD] Stationspark 708 Sliedrecht


Bij Waltmann Bedrijfshuisvesting ben u op het juist adres voor verhuur en of verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu gaat om een kleine ruimt of een groot gebouw. Geen onderscheid bij ons kantoor. Zo ook deze keurig afgewerkte, compleet gerenoveerde en volledig zelfstandige kantoorunit van ca. 66 m²...

[VERHUURD] Het Tasveld 1 HI Ambacht


Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van rijksweg A16 zijn diverse bedrijfsverzamelgebouwen gelegen. In een van deze gebouwen werd aangeboden een kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 106,5 m² gelegen op de begane grond van een bedrijfsgebouw gelegen op bedrijventerrein De Sandeling.

[VERKOCHT] Albrechtplein 21-23 Sliedrecht


Ook voor unieke objecten zetten we ons in. Zo betreft dit een voormalige slagerij met bovenwoning (totaal ca. 301 m²) waarbij de begane grond is verdeeld in een winkelruimte met daarachter een werkplaats. Boven de bedrijfsruimte (slagerij) is een ruime moderne bovenwoning verdeeld over twee bouwlagen aanwezig met een aantal buitenruimten, 4 slaapkamers, woonkamer, keuken, wasruimte en badkamer.

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting