Actueel overzicht

[VERKOCHT] • Admiraalsplein 401 - 421 te Dordrecht


In opdracht van onze vaste opdrachtgever gemeente Dordrecht hebben we verkocht in verhuurde staat een complet commerciële plint aan het Admiraalsplein te Dordrecht. Deze plint bestaat uit totaal 13 units waarvan een aantal zijn samengevoegd en een aantal zelfstandig zijn gebleven. De hoofdzaak van de bedrijfsactiviteiten is zorggerelateerd.

[VERHUURD] • Stellingmolen 195 te Papendrecht


Ook voor kleinschalige bedrijfsruimte zijn we inzetbaar als bedrijfsmakelaar. Zo is deze bedrijfsruimte ook verhuurd. In opdracht van woningbouwvereniging Woonkracht 10 heeft Waltmann Bedrijfshuisvesting deze transactie tot stand gebracht.

[VERHUURD] • Kelvinring 40a Alblasserdam


Binnen de gemeente Alblasserdam is deze kantoorruimte gelegen. Totaal ca. 223 m² oppervlakte gelegen op de eerste verdieping. Deze kantoorruimte is onlangs volledig gerenoveerd, heeft een keurige zakelijke en nette uitstraling met een Energielabel A+++.

[VERKOCHT] • Burg. Keijzerweg 16b te Papendrecht


Aan de Burg. Keijzerweg te Papendrecht is deze bedrijfs-/kantoorunit verkocht. De bedrijfsunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat gelegen is naast de Karwei Papendrecht. Door de gunstige ligging was een geschikte koper voor deze bedrijfsruimte snel gevonden.

[VERKOCHT] • Multbox Dordrecht, Kerkeplaat Dordrecht


Binnen het Multiboxencomplex Kerkeplaat, fase 1 te Dordrecht is verkocht een opslagbox. Deze box heeft een oppervlakte van ca. 21 m² en is voor diverse doeleinden geschikt. Ook voor de kleinschalige bedrijfsruimte zijn we de perfecte partner in Bedrijfshuisvesting.

[VERKOCHT] • Jacob Catstraat 2 te Sliedrecht


Het voormalige Rode Kruisgebouw te Sliedrecht is VERKOCHT. Dit gebouw is in 2009 gebouwd en wordt van verenigingsgebouw in de toekomst gebruikt als een kantoorruimte waaruit uitzendbranche als bedrijfsactiviteiten zullen plaatsvinden.

[VERKOCHT] • Jade 240 te Dordrecht


Gecombineerd bedrijfsobject van in totaal 120 m² kantoorruimte en 120 m² bedrijfsruimte. Het bedrijfsobject is gelegen tegenover de Makro op het het representatieve bedrijventerrein Kil III.

Van Kleef Dordrecht Vastgoed realiseert twee nieuwe projecten


De Dordtse projectontwikkelaar Frits van Kleef start dit jaar met twee nieuwe projecten. In Dordrecht wordt een Multi Business Park gerealiseerd pal naast de vorig jaar september geopende MULTIBOX-vestiging. In Papendrecht start de bouw van een MULTIBOX-vestiging.

Optimale bedrijfsvoering met Refine IT


Refine IT heeft eind vorig jaar een nieuw onderkomen betrokken aan de Amstelwijckweg in Dordrecht. We praten met CEO Wilco Schellevis over zijn moderne kantoorpand en over wat Refine IT ondernemers te bieden heeft.

Besparen via het energielabel


Vanaf 2023 is ieder kantoor in Nederland groter dan 100m2 verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Voor bijvoorbeeld kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels, winkels is al sinds 1 januari 2008 een geldig energielabel verplicht bij verkoop, verhuur of oplevering. Het energielabel is tien jaar geldig.

“Ons aanbod is overal en up-to-date zichtbaar”


Waltmann Bedrijfshuisvesting wil haar opdrachtgevers het beste bieden. De bedrijfsmakelaar biedt objecten die in de etalage staan dan ook een optimale exposure. Bedrijfsvastgoedadviseur Hans van Andel en de partners die het marketing- en communicatiebeleid handen en voeten geven, praten over vastgoedmarketing.

Werken op krukken..........


Het is tijd om in beweging te komen! Langdurig stilzitten is namelijk slecht voor uw lichaam. Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor bewegen op het werk. Het effect van beweging op de werkplek is ook niet te onderschatten. Het stimuleert de productiviteit, creativiteit en de concentratie van uw medewerkers. En dan hebben we het nog niet eens over het positieve effect op de gezondheid.

Copyright © 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting