Actueel overzicht

[VERHUURD] • Pieter Zeemanweg 95 te Dordrecht


Een van de de twee geschakelde bedrijfsobjecten (rechterzijde) is verhuurd. Het gecombineerde bedrijfsobject bestaat uit een kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen met een bedrijfsruimte. Zowel de kantoorruimte als de bedrijfsruimte beschikken over een volledig voorzieningenniveau. Zo is de bedrijfsruimte o.a. uitgerust met een monoliet afgewerkte betonvloer (maximale vloerbelasting 2.000 kg/m2), bovenloopkraan (maximaal draagvermogen 2.5 ton) en bedraagt de vrije hoogte 6,2 meter. Op eigen terrein zijn 2 gemarkeerde parkeerplaatsen aanwezig. Aan de voorzijde van het object zijn tevens 6 openbare parkeerplaatsen aanwezig op gemeentegrond. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens een particuliere belegger en bracht deze transactie tot stand.

[VERHUURD] • Lelystraat 25a te Sliedrecht


In het nieuwbouw complex dat recent is gerealiseerd aan de Lelystraat 25 - 33 te Sliedrecht is verhuurd een op een hoek gelegen bedrijfsunit waarvan de oppervlakte is verdeeld over twee bouwlagen en is ca. 140 m² met twee parkeerplaatsen. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens een particuliere belegger en bracht deze huurtransactie tot stand.

[VERHUURD] • Zirkoon 220-226 te Dordrecht


Ten behoeve van een particuliere belegger is door Waltmann Bedrijfshuisvesting verhuurd een viertal bedrijfsunits die onderdeel uitmaken van het in ontwikkeling zijnde bedrijfsverzamelgebouw ‘De Diamant’, gelegen op bedrijventerrein Kil III in Dordrecht. Deze bedrijfsunits zijn volledig zelfstandig en zijn aan vier individuele gebruikers verhuurd.

[VERHUURD] • Ketelweg 57 te Papendrecht


Een bedrijfsruimte dat deel uit maakt van een grootschalige bedrijfsverzamelcomplex dat is gelegen op bedrijventerrein Oosteind te Papendrecht. Het gehele complex bestaat uit zeventien units, allen bestaande uit een bedrijfsruimte in combinatie met een kantoorruimte variërend van grootte. De bedrijfsruimte is zowel geschikt voor opslag- als productiedoeleinden. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 840 m² bedrijfsruimte met ca. 72 m² kantoorruimte.

[VERKOCHT] • Reeweg Oost 123 te Dordrecht


In een voormalig schoolgebouw aan de rand van het centrum van Dordrecht heeft onlangs een volledige transformatie plaatsgevonden. Binnen het gebouw zijn 50 wooneenheden gecreëerd. Alles heeft een moderne uitstraling maar in de authentieke sfeer. Binnen het gebouw was nog 1 onbenoemde ruimte en deze is verkocht waar de koper deze ruimte gaat aanpassen om er zelf in de gaan wonen.

[VERHUURD] • Industrieweg 47c te Sliedrecht


Binnen een bedrijfsverzamelgebouw op het oude bedrijventerrein van Sliedrecht aan de Industrieweg is verhuurd een bedrijfsunit ter grootte van ca. 85 m² begane grond met een entresolvloer van ca. 50 m². Het verzamelgebouw is ontwikkeld in 2010 en heeft een moderne hedendaagse uitstraling.

[VERHUURD] • Aventurijn 194 te Dordrecht


Op het bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht is deze bedrijfsunit gelegen. Deze bedrijfsunit bestaat uit een bedrijfsruimte begane grond en een kantoorruimte op de volledige verdieping. Aan de voorzijde zijn een tweetal parkeerplaatsen aanwezig. Begane grond heeft een oppervlakte van ca. 65 m² en de verdieping is gelijk met de begane grond ca. 65 m².

Everybody Appie?


Het leven zonder smartphone is haast niet meer denkbaar. Communicatie via WhatsApp is inmiddels al lang niet meer beperkt tot de privésfeer; ook zakelijk wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van deze snelle manier van communiceren.

Verborgen gebreken bij aankoop woning


Elke ondernemer koopt ook weleens een woning. Let daarom op het volgende. De huidige woningmarkt is een verkopersmarkt. Voor bijna iedere aangeboden woning, zeker in de Randstad, melden zich nu meerdere gegadigden.

Teamwork boven alles


Enthousiast, ambitieus en professioneel. Dat is Joraline Wielders ten voeten uit. De jonge onderneemster (27) neemt binnenkort haar eigen bedrijfsruimte in gebruik op Dordtse Kil 3 om met ptjoraline.nl haar ideeën over alles met en rond personal training verder uit te breiden.

Prijzen commercieel vastgoed in de lift


In de eerste helft van 2018 zijn de prijzen van bedrijfsruimten en kantoren met respectievelijk bijna 7 procent en 5 procent gestegen ten opzichte van 2017.

Ruimte om te groeien


De verbouwing is nog in volle gang tijdens het interview met Gertjan van Ravenswaaij en Jan Blokland van bemiddelingsbureau Werken met Passie.

De vastgoedmarkt is aan het vernieuwen


Tien jaar geleden begon in de Verenigde Staten de bankencrisis met financieel, economische gevolgen die over de gehele wereld voelbaar waren. Nederland niet uitgezonderd.

[VERHUURD] • Voorstraat 45 te Dordrecht


In de historische binnenstad van de gemeente Dordrecht ligt deze gerenoveerde winkelruimte aan het noordelijke gedeelte van de Voorstraat 45. De ruimte zal worden gebruikt als winkelruimte in sportartikelen en het geven van vakinhoudelijke workshops. Door verhuurder is deze ruimte voor het in gebruik nemen door huurder volledig gerenoveerd.

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting