Actueel

De vooruitziende blik van een huurder


'Regeren is vooruitzien’, is een bekend gezegde dat niet alleen opgeld doet voor politici. Ook voor ondernemers is een vooruitziende blik op de toekomst onmisbaar. Maar zonder een glazen bol is het moeilijk om te weten hoe de wereld over een jaar, over vijf jaar of over tien jaar draait. Laat staan dat je als ondernemer weet of je dan nog over voldoende, of misschien juist wel teveel, vierkante meters beschikt. En wat als dat niet het geval is?

[VERHUURD] Opaal 100 Dordrecht


Een vrijstaand, multifunctioneel gecombineerd bedrijfsobject (totaal ca. 1.344 m²) bestaande uit 3 bouwlagen kantoorruimte en een bedrijfshal voorzien van 2 elektrische overheaddeuren en tevens 2 loadingdocks, aansluitend een door verhuurder aangelegd buitenterrein.

[VERHUURD] Stationspark 708 Sliedrecht


Bij Waltmann Bedrijfshuisvesting ben u op het juist adres voor verhuur en of verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu gaat om een kleine ruimt of een groot gebouw. Geen onderscheid bij ons kantoor. Zo ook deze keurig afgewerkte, compleet gerenoveerde en volledig zelfstandige kantoorunit van ca. 66 m²...

[VERHUURD] Het Tasveld 1 HI Ambacht


Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van rijksweg A16 zijn diverse bedrijfsverzamelgebouwen gelegen. In een van deze gebouwen werd aangeboden een kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 106,5 m² gelegen op de begane grond van een bedrijfsgebouw gelegen op bedrijventerrein De Sandeling.

[VERKOCHT] Albrechtplein 21-23 Sliedrecht


Ook voor unieke objecten zetten we ons in. Zo betreft dit een voormalige slagerij met bovenwoning (totaal ca. 301 m²) waarbij de begane grond is verdeeld in een winkelruimte met daarachter een werkplaats. Boven de bedrijfsruimte (slagerij) is een ruime moderne bovenwoning verdeeld over twee bouwlagen aanwezig met een aantal buitenruimten, 4 slaapkamers, woonkamer, keuken, wasruimte en badkamer.

[VERHUURD] Dam 139-141 Alblasserdam


Midden in het authentieke centrum van Alblasserdam aan de doorgaande route richting Kinderdijk is te huur deze kleinschalige casco winkelruimte van circa 50 m². Deze winkelruimte is voor diverse commerciële doeleinden geschikt. Ook deze ruimte zal worden gebruikt door een kapsalon.

[VERHUURD] Vriesestraat 27 Dordrecht


Een winkelruimte (ca. 70 m²) gelegen op de hoek van de Vriesestraat en Korte Breestraat in het hart van de historische binnenstad van Dordrecht. De winkelruimte heeft een fantastische authentieke historische gevel en past uitstekend in het straatbeeld van de prachtige binnenstad.

[VERHUURD] Oude Veer 2 Papendrecht


In het winkelcentrum van Papendrecht is verhuurd aan een entree van het winkelcentrum een kleinschalige winkelruimte. Deze ruimte maakte deel uit van de boekwinkel ‘De Gruijter’ en is separaat verhuurd aan een kapsalon. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 110 m2. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namers eigenaar en bracht deze transactie tot stand.

Amega Groep neemt mobiliteit serieus


Wie met Leen de Koning, directielid Amega Groep, praat over mobiliteit, moet goed bij de les blijven. Het hele scala aan pijnpunten, oplossingen en toekomstverwachtingen over dit onderwerp passeert in razend tempo de revue. Maar laten we bij het begin beginnen.

De Diamant in Dordrecht: schot in de roos


Jan Martinu is projectmanager bij Herkon Projectontwikkeling. Onlangs leverde hij fase twee op van bedrijfsverzamelgebouw De Diamant op bedrijventerrein Dordtse Kil III. Ergens in 2016 borrelde het idee op bij Herkon om dit nog vrije stuk grond voor eigen rekening en risico te gaan ontwikkelen. Jan Martinu kon aan de slag.

Bescherm uw commerciële- en bedrijfsgegevens


De informatiesamenleving kent diverse bedreigingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het toenemende aantal virussen, DDoS-aanvallen en computercriminaliteit in algemene zin. Daarnaast moet je denken aan daadwerkelijke, fysieke inbraken in serverruimtes, in bedrijven, kantoren, het stelen van wachtwoorden en login-codes.

[VERKOCHT] • Matena te Papendrecht


Aan de Matena te Papendrecht aan de rand van het bedrijventerrein ‘Oosteind’ zijn elf nieuwbouw bedrijfsunits en twee bedrijfs-/kantoorunits gerealiseerd. Alle units met en afmeting van ca. 140 m2, verdeeld over twee bouwlagen, per unit, zijn verkocht voordat de bouw is gestart. Een mooie mix van eindgebruikers is vanaf het tweede kwartaal van 2019 te units zullen betrekken. Een mooie samenwerking tussen opdrachtgever en Waltmann Bedrijfshuisvesting waarbij dit project is gerealiseerd.

[VERHUURD] • Lelystraat 33c Sliedrecht


Een nieuwbouw bedrijfsunit van circa 140 m² verdeeld over 2 bouwlagen op een afsluitbaar terrein, gelegen aan de Lelystraat op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht. De unit maakt deel uit van een nieuwbouw bedrijfsverzamelcomplex van totaal 18 bedrijfs-/kantoorunits.

[VERHUURD] • Kade 52 Hardinxveld Giessendam


Op een prominente locatie. Direct aan de rijksweg A15 is deze kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van een kantoorverzamelgebouw. Dit gebouw is gelegen op bedrijventerrein Langeveer te Hardinxveld-Giessendam. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 276 m² met 6 eigen parkeerplaatsen. Deze kantoorruimte maakte geen deel uit van onze portefeuille maar gezien de relatie met de belegger toch een huurovereenkomst tot stand gebracht. Huurperiode 3 jaar met 3 optiejaren.

[VERKOCHT] • Lelystraat 120a Sliedrecht


Deze locatie kan onder het kopje een snelle transactie. Binnen een week verkocht nadat de locatie op internet zichtbaar was. Een op een hoek gelegen multifunctionele bedrijfsruimte (totaal ca. 150 m²) met bedrijfsruimte begane grond en entresolvloer ten behoeve van extra magazijnruimte en kleine kantoorruimte. Deze bedrijfsruimte is voor diverse doeleinden geschikt. Vorige huurder had de huurovereenkomst beeindigd en eigenaar had de wens tot een snelle verkoop. Dat is gelukt. Mede doordat de koper werd beleid door Moker Vastgoed uit Sliedrecht. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens de eigenaar en bracht deze kooptransactie tot stand.

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting