Actueel

[VERHUURD] Nijverheidsweg 19 Heinenoord


Het betreft de rechter bedrijfsruimte van de twee geschakelde bedrijfsobjecten. De bedrijfsruimte bestaat uit een entree, kantine ruimte en facilitaire ruimte op de begane grond en een kantoorruimte op de eerste verdieping.

[VERHUURD] Nieuwstraat 11 Lage Zwaluwe


Het betreft een winkelruimte van circa 80m² gelegen in een kleinschalige winkelstrip aan de Nieuwstraat in Lage Zwaluwe. Waltmann Bedrijfshuisvesting trad op namens een proffessionele belegger en bracht deze verhuurtransactie tot stand.

[VERKOCHT] Kerkbuurt 117 Sliedrecht


In het hartje centrum van Sliedrecht aan de winkelpromenade werd TE KOOP aangeboden een zelfstandige geschakelde winkelruimte met voormalige bovenwoning. De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 5 meter.

[VERKOCHT] Plein 1940-1945 3 Dordrecht


Een op een hoek gelegen, met appartementsrecht belaste commerciële bedrijfsruimte die voor diverse doeleinden geschikt is. Deze ruimte maakt deel uit van een bedrijfsmatige plint van een appartementen gebouw en bestaat uit een kantoor annex winkelruimte met daarachter een bedrijfsruimte.

[VERKOCHT] Merwedestraat 229 Dordrecht


Aan een van de drukste verkeersaders van en naar de stad Dordrecht ligt deze voor diverse doeleinden geschikte met appartementsrecht belaste bedrijfsruimte. Deze ruimte kan als winkel en/of kantoorruimte in combinatie met een kleinschalige bedrijfsruimte worden gebruikt.

[VERHUURD] Toermalijnring 100 Dordrecht


Op een geweldige locatie prominent gelegen op het bedrijventerrein ligt dit moderne bedrijfsgebouw. De verhuurde kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping.

[VERHUURD] Lelystraat 25b Sliedrecht


Nieuwbouw bedrijfs-/kantoorunit van ca. 140 m² in 2 lagen op een afsluitbaar terrein, gelegen aan de Lelystraat op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht. De unit maakt deel uit van een nieuwbouw bedrijfsverzamelcomplex van 18 bedrijfs/kantoorunits.

[VERHUURD] Lelystraat 27c Sliedrecht


Een nieuwbouw bedrijfs-/kantoorunit van ca. 140 m² in 2 lagen op een afsluitbaar terrein, gelegen aan de Lelystraat op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht. De units maken deel uit van een nieuwbouw bedrijfsverzamelcomplex van 18 bedrijfs/kantoorunits.

[VERKOCHT] Visschersbuurt I Papendrecht


Een aan een binnenwater gelegen vrijstaande bedrijfslocatie (totaal ca. 835 m²) bestaande uit een bedrijfsruimte dat verdeeld is in een souterrain, werkplaats, showroom en inpandige kantoorruimte met een naastgelegen verhard buitenterrein gelegen met kade muur aan het binnenwater. Deze locatie met bedrijfsbestemming ligt aan de rand van een woongebied.

[VERHUURD] Sophiapromenade 18 HI Ambacht


Een zelfstandige winkelruimte van ca. 123 m². Deze winkelunit is gelegen in het hoogwaardige en complete winkelcentrum ‘Hoog Ambacht’ in de nieuwe woonwijk ‘De Volgerlanden’ te Hendrik Ido Ambacht. Er is sprake van een gevarieerd en compleet winkelaanbod met o.a. een Plusmarkt, Dirk van den Broek, Blokker en Kruidvat.

[VERHUURD] Zirkoon 234 Dordrecht


Een recent opgeleverde bedrijfsobject bestaat uit circa 206 m2 bedrijfsruimte in combinatie met circa 45 m2 kantoorruimte (verdieping). De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van bouwfase 1 van nieuwbouwproject 'Diamant' aan de Zirkoon, op bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht.

[VERHUURD] Kubus 150-170 Sliedrecht


Een zelfstandige kantoorunit (ca. 191 m²) gelegen op de begane grond die deel uit maakt van een kantoorverzamelgebouw gelegen op een zichtlocatie richting de rijksweg A15. Deze kantoorruimte heeft enige tijd in de markt als te huur beschikbaar gestaan echter uiteindelijk toch door een plaatselijk ondernemer in gebruik genomen.

[VERHUURD] Spuiboulevard 438 Dordrecht


Het betreft hier een op een hoek gelegen kantoor annex commerciële ruimte (ca. 294 m²). De ruimte maakt deel uit van het complex “De Groote Sluys Poort”. Het object heeft een eigentijdse bij de omgeving passende uitstraling. Aan de zuidzijde, achterzijde, is een deels ontsloten stadstuin gerealiseerd.

[VERKOCHT] Nijverheidsweg 20 Heinenoord


Het betreft de linker bedrijfsruimte (totaal ca. 1.061 m²) van de twee geschakelde bedrijfsobjecten. De bedrijfsruimte bestaat uit een entree, kantine ruimte en facilitaire ruimte op de begane grond en een kantoorruimte op de eerste verdieping. Aan de achterzijde is een ruim opgezette bedrijfsruimte met entresolvloer aanwezig.

[VERHUURD] Vlietstraat 5-7 Hardinxveld Giessendam


Het betreft hier een tweetal zelfstandige kantoorunits (totaal ca. 80 m²) gelegen op de begane grond onder een appartementencomplex. De units zijn uitstekend afgewerkt en zijn gebruiksklaar opgeleverd. Voor huurder is deze huurovereenkomst een grote stap.

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting