Project xentraal

Kantoorlofts xentraal

De naam dekt de lading. Een betere ligging is nauwelijks denkbaar, met zoveel verschillende aanvoerroutes.

Met project xentraal voegen we bovendien een nieuwe dimensie toe aan het begrip ‘kantoorloft’. Uitdagend, voor een onderscheidende invulling van je werkplek. En transparant, door veel gebruik van doorkijk.

xentraal1

De kantoorlofts in project xentraal zijn afzonderlijk te koop. Je hebt bij de verticale opsplitsing keuze uit een oppervlakte van 120 vierkante meter of een veelvoud daarvan. Als eigenaar heb je beschikking over je eigen voordeur, nutsaansluitingen, parkeerplaatsen en energiemeter. Project xentraal voldoet aan energielabel A+.

xentraal2

Omgeving

Met veel bedrijvigheid in de directe omgeving, verlies je bijna uit het oog dat juist het nieuw te ontwikkelen Stationspark II ook ruimte biedt aan groen en water. Project xentraal wordt omringd door sloten en groenstroken. Verder drukt met name Station Sliedrecht een nadrukkelijke stempel op het gebied rondom bedrijventerreinen Stationspark I & II.

Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam zijn om de hoek en in de nabije omgeving completeren Dordrecht, Gorinchem en Rotterdam de stedelijke agglomeratie.

xentraal3

Types

De lofts in xentraal zijn verdeeld in drie types: Brooklyn, Queens en Manhattan. Deze types zijn allen verkrijgbaar als casco, downtown-versie en uptown-versie. Waarbij de inrichting van ‘downtown’ uit een basis ontwerp bestaat, en ‘uptown’ uit een luxer ontwerp.

xentraal4

Jarenlange ervaring in de omgeving

Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt.

omgeving.jpg
waltmann-team-bog.jpg

Onze specialisten

We gaan altijd een stap verder dan u verwacht. Daarbij leggen we de lat hoog voor uw eindresultaat. Van het eerste contact tot de oplevering van het object: het complete plaatje. Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt. Met ons deskundige advies helpen we u op alle vlakken.

Maak kennis met ons team

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie? Dan komen we graag met u in gesprek. Vul onderstaande gegevens in en dan bespreken we graag de mogelijkheden tijdens een kopje koffie.

mok
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
11:44